Terugbetaal- en retourneringsbeleid

EMS patch beleid
Retourneren

Als particuliere klant heb je recht de op afstand gesloten overeenkomst met Artefacts binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van redenen, kosteloos te ontbinden. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jou thuis naar Artefacts zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Artefacts geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via sales@artefacts.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Retourneringsbeleid is niet van toepassing als:
  • producten zijn aangekocht in de fysieke winkel van Artefacts te Sint-Michielsgestel
  • je een zakelijke klant bent

Uitgesloten van retour zijn:
  • halfgeleiders
  • producten die op bestelling zijn gemaakt
Vervanging

Heb je een defect of beschadigd product ontvangen neem dan contact met ons op via sales@artefacts.nl, je kan dan het product retour sturen en dan vervangen we het product.

Retour sturen

Je kan je product sturen naar:
Artefacts
Maaskantje 80
5271 XH Sint-Michielsgestel

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Raakt het product kwijt of beschadigd tijdens retourzending, dan is dit voor risico voor jou.